Το κατάστημα μας λειτουργεί πράσινα !

Σεβόμαστε το περιβάλλον και με αποδείξεις !

Στην ηλεκτρική ενέργεια

Από αρχές του 2018 το κατάστημα μας έχει εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά πάνελ για αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (NET METERING) βάση του προγράμματος του ΔΕΔΔΗΕ για ενεργειακό συμψηφισμό.

Με αυτόν το τρόπο το ρεύμα που καταναλώνει το κατάστημα μας αγγίζει σχεδόν το 100% παραγόμενης ενέργειας καθαρά από την ήλιο και μόνο !


Στην ανακύκλωση χαρτιού & πλαστικών

Καθημερινά λόγο του είδους της δραστηριότητας μας δεχόμαστε πλήθος εμπορευμάτων όπου σχεδόν όλα βρίσκονται μέσα σε καθαρά χαρτοκιβώτια, έτσι μας περισσεύουν καθημερινά πολλές κενές (κούτες) και χαρτόνια.

Για τον λόγο αυτό έχουμε στην διάθεση μας έναν από τους γνωστούς μπλε κάδους ανακύκλωσης για να συγκεντρώνουμε όλα τα χαρτόνια από το κατάστημα μας μέχρι την περισυλλογή τους από τον αρμόδιο διαχείρισης ανακύκλωσης.

Στην ανακύκλωση μπαταριών

Είμαστε από τους πρώτους που παραλάβαμε τον κάδο ανακύκλωσης οικιακών μπαταριών από την εταιρία διαχείρισης ανακύκλωσης ΑΦΗΣ

Έτσι μιας και βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο σε μία τουριστική περιοχή και μένουμε ανοιχτά όλο τον χρόνο χειμώνα / καλοκαίρι πολλοί πελάτες μας και μη ρίχνουν τις άδειες μπαταρίες στον κάδο μας και εμείς με την σειρά μας τις παραδίδουμε στον διαχειριστή ανακύκλωσης ΑΦΗΣ

Στην ανακύκλωση λαμπτήρων

Διαθέτουμε κάδο ανακύκλωσης λαμπτήρων

Οι καμένες παλιές λάμπες περισυλλέγονται και ανακυκλώνονται από τον διαχειριστή ανακύκλωσης λαμπτήρων ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ