Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Το αγαπηµένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των µεγάλων. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τυρί, µε κόκκινες ή άσπρες σάλτσες, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.
Ακόµη πιο λεπτό ζυµαρικό από τα Νο6 και Νο7, για ακόµη πιο λεπτές γεύσεις.
Οι σάλτσες αγαπούν όλα τα ζυμαρικά, στα συγκεκριμένα όμως έχουν μια μεγαλύτερη αδυναμία! Ιδανικά λόγω σχήματος, με την τρύπα στη μέση για να «φωλιάσει» η κόκκινη σάλτσα, να νιώσει ασφάλεια και να είναι 100% ο εαυτός της: μεστή, έντονη γεύση που δένει υπέροχα με μικρά κομμάτια κοκκινιστού μοσχαριού, χαρίζοντας χορταστικές εκρήξεις απόλαυσης, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Τα τρυπητά Νο5 αγκαλιάζουν με μεγάλη άνεση τις άσπρες ή κόκκινες σάλτσες, εγκλωβίζοντας με αριστοτεχνικό τρόπο στο εσωτερικό τους όλη τη γεύση και αναδεικνύοντας μοναδικά τόσο παραδοσιακές συνταγές με κρέας ή κοτόπουλο αλλά και σύγχρονες, όπως μακαρονόπιτες ή σουφλέ.
Το κλασσικό μακρόστενο μακαρόνι ταιριάζει σε όλες τις συνταγές, από μια απλή μακαρονάδα με βούτυρο έως την καρμπονάρα και την μακαρονάδα του ψαρά. Τα ζυμαρικά Stella έχουν την ίδια αυθεντική γεύση, με αυτά που μαγείρευε η γιαγιά μας , τη γεύση της Ελληνικής παράδοσης και του σπιτικού φαγητού.
Ζυμαρικά από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.
Τα ζυμαρικά Oλικής Aλέσεως, παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Προσφέρουν στον οργανισμό ενέργεια και αποτελούν επιλογή υγιεινής διατροφής, ειδικά εάν συνδυαστούν με μια ελαφριά κόκκινη σάλτσα τομάτας. Μια ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με την καθημερινή, ήπια σωματική άσκηση, μπορεί να συμβάλλει στον έλεγχο και τη διατήρηση του ιδανικού σωματικού μας βάρους.
Τα Spaghetti γεννήθηκαν στη Νάπολη, και οφείλουν την ονομασία τους στον Antonio Viviani το 1842, επειδή έμοιαζαν με μικρά κομμάτια σπάγκου. Σήμερα τα Spaghetti N°5 της Barilla είναι παντού συνώνυμα με το ιταλικό στυλ: κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην κομψότητα τους, ούτε και στη συναρπαστική διαδικασία να τα τυλίγει γύρω από το πιρούνι.