Έχει μικρότερο μέγεθος από το Κριθαράκι πλησιάζοντας περισσότερο το σχήμα του ρυζιού. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ελαφριές σούπες με κρέας ή λαχανικά ή σε γιουβέτσι. Επίσης, σαν σούπα αποτελέι γευστική τροφή ανάπτυξης των … μικρών μας θησαυρών!
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα του Φούρναρη! Φτιάξτε ονειρεμένο γιουβέτσι για όλη την οικογένεια και πείτε «Stella κύριοι! Σας μιλάω εκ πείρας!»
Τα ζυμαρικά Oλικής Aλέσεως, παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Προσφέρουν στον οργανισμό ενέργεια και αποτελούν επιλογή υγιεινής διατροφής.