Το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του Κιτρινόπτερου Τόνου και η εξαιρετική ποιότητα, είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του RIO mare. Η υψηλή ποιότητά του, είναι αποτέλεσμα της σχολαστικής επιλογής των φιλέτων και των αυστηρών ελέγχων που υφίστανται στην αλυσίδα εφοδιασμού. Ιδανικό για φρέσκα και ελαφριά πιάτα και κλασικές ή πιο δημιουργικές σαλάτες, εμπλουτισμένες με φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα.
Η μοναδική και αξεπέραστη γεύση του τόνου Rio Mare, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του,τη συμπαγή υφή του και ποιότητα. Η υψηλή ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη χάρη στους πολύ αυστηρούς ελέγχους και τις σχολαστικές μεθόδους καθαρισμού. Ο τόνος κονσερβοποιείται με μοναδική προσθήκη το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και το θαλασσινό αλάτι.
Καλαμαράκια (Loligo duvaucelii) (60%), νερό, τοματοπολτός, ηλιέλαιο, αλάτι, ζάχαρη, τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, ολόκληρη πιπεριά (0,30%), πυκνωτικό μέσο: κόμμι γκουάρ, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι. Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Χρωστική: εκχύλισμα πάπρικας.
Η προσθήκη της σάλτσας τομάτας, αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο δίνει ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα, βραβευμένο για τη γεύση του στα Great Τaste awards!
οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Με την προσθήκη απαλού και υψηλής ποιότητας φυτικού λαδιού, υπόσχονται την ύψιστη απόλαυση! (Βραβείο Great Taste).
οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Με την προσθήκη απαλού και υψηλής ποιότητας φυτικού λαδιού, υπόσχονται την ύψιστη απόλαυση! (Βραβείο Great Taste).
Οι γαύροι είναι ψάρια ιδιαίτερα θρεπτικά εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας τους σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνης υψηλής διατροφικής αξίας και χαμηλής ποσότητας κορεσμένων λιπαρών οξέων που περιέχουν.
Για τους γαύρους TRATA επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού περάσουν από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, καθαρίζονται προσεκτικά και τοποθετούνται στις κονσέρβες. Το ήπιο ψήσιμο που ακολουθεί, επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη πεντανόστιμής ρίγανης σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου αλλά και της προσθήκης «απαλού» φυτικού λαδιού, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.
Στην TRATA επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού περάσουν από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, καθαρίζονται, ελέγχονται και τοποθετούνται σε κονσέρβες. Το ήπιο ψήσιμο που ακολουθεί, επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη της καυτερής πιπεριάς σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.
Το μοσχοχτάποδο TRATA σε πικάντικη σάλτσα πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προσθέτουμε την αντίστοιχη πικάντικη σάλτσα τομάτας με την συνοδεία μυρωδικών και την καυτερή πιπεριά.
Το μοσχοχτάποδο TRATA πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προσθέτουμε «απαλό» φυτικό λάδι.
H καπνιστή ρέγγα TRATA περιέχει τρυφερά φιλετάκια ρέγγας, σε φυτικό λάδι που έχουν καπνιστεί σε καπνιστήριο με ξύλα στον χώρο του εργοστασίου μας, με ιδιαίτερη μελέτη κάτα την διάρκεια ώστε να υπάρχει ισορροπία γεύσης. Χρησιμοποιούνται ειδικών προδιαγραφών υλικά προκειμένου να λάβουμε ένα ασφαλές Καπνιστό Προϊόν.
Για τα FLOKOS, επιλέγουμε πάντα εξαιρετικής ποιότητας φιλέτα σκουμπριού που χαρακτηρίζονται από ανοιχτόχρωμη και τρυφερή σάρκα. Με την προσθήκη σάλτσα ντομάτας, δημιουργείται ένα προϊόν που συνδυάζει υγιεινή διατροφή και γεύση μαζί.
Το σκουμπρί FLOKOS περιέχει τρυφερά φιλέτα, σε φυτικό λάδι που έχουν καπνιστεί σε καπνιστήριο με ξύλα στον χώρο του εργοστασίου μας, με ιδιαίτερη μελέτη κατά την διάρκεια ώστε να υπάρχει ισορροπία γεύσης. Χρησιμοποιούνται ειδικών προδιαγραφών υλικά προκειμένου να λάβουμε ένα ασφαλές Καπνιστό Προϊόν.
Τα καλαμάρια καθαρίζονται σχολαστικά και τοποθετούνται ολόκληρα στην κονσέρβα από 9 έως 15 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος τους, ενώ διατηρούνται στον φυσικό τους χυμό με άλμη, κρατώντας αναλλοίωτη την γεύση του φρέσκου καλαμαριού.
Τα καλαμάρια καθαρίζονται σχολαστικά και τοποθετούνται ολόκληρα στην κονσέρβα από 9 έως 15 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος τους, ενώ διατηρούνται στον φυσικό τους χυμό με άλμη, κρατώντας αναλλοίωτη την γεύση του φρέσκου καλαμαριού. Ο φυσικός τους χυμός εμπλουτίζεται από το φυσικό μελάνι των καλαμαριών που ελευθερώνεται κατά την διάρκεια του βρασμού.