E-ShopΤρόφιμαΚονσέρβες → Ψάρια - Μαλάκια

Rio Mare Τόνος σε Νερό (2x160gr)

Το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του Κιτρινόπτερου Τόνου και η εξαιρετική ποιότητα, είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του RIO mare. Η υψηλή ποιότητά του, είναι αποτέλεσμα της σχολαστικής επιλογής των φιλέτων και των αυστηρών ελέγχων που υφίστανται στην αλυσίδα εφοδιασμού. Ιδανικό για φρέσκα και ελαφριά πιάτα και κλασικές ή πιο δημιουργικές σαλάτες, εμπλουτισμένες με φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα.

Rio Mare Τόνος σε Ελαιόλαδο (2x160gr)

Η μοναδική και αξεπέραστη γεύση του τόνου Rio Mare, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του,τη συμπαγή υφή του και ποιότητα. Η υψηλή ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη χάρη στους πολύ αυστηρούς ελέγχους και τις σχολαστικές μεθόδους καθαρισμού. Ο τόνος κονσερβοποιείται με μοναδική προσθήκη το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και το θαλασσινό αλάτι.

SAFCOL Καλαμαράκια σε πικάντικη σάλτσα 170γρ.

Καλαμαράκια (Loligo duvaucelii) (60%), νερό, τοματοπολτός, ηλιέλαιο, αλάτι, ζάχαρη, τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, ολόκληρη πιπεριά (0,30%), πυκνωτικό μέσο: κόμμι γκουάρ, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι. Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Χρωστική: εκχύλισμα πάπρικας.

ALTURA Σαρδέλες σε ηλιέλαιο 125gr

Οικονομική σειρά σαρδέλες

ALTURA Σαρδέλες πικάντικες 125gr

Οικονομική σειρά σαρδέλες

TRATA Σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr

Η προσθήκη της σάλτσας τομάτας, αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο δίνει ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα, βραβευμένο για τη γεύση του στα Great Τaste awards!

TRATA Σαρδέλες πικάντικες 100gr

οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Με την προσθήκη απαλού και υψηλής ποιότητας φυτικού λαδιού, υπόσχονται την ύψιστη απόλαυση! (Βραβείο Great Taste).

TRATA Σαρδέλες σε Φυτικό Λάδι 100gr

οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Με την προσθήκη απαλού και υψηλής ποιότητας φυτικού λαδιού, υπόσχονται την ύψιστη απόλαυση! (Βραβείο Great Taste).

TRATA Γαύρος αιγαίου σε ελαιόλαδο 100gr

Οι γαύροι είναι ψάρια ιδιαίτερα θρεπτικά εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας τους σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνης υψηλής διατροφικής αξίας και χαμηλής ποσότητας κορεσμένων λιπαρών οξέων που περιέχουν.

TRATA Γαύρος αιγαίου ριγανάτος 100gr

Για τους γαύρους TRATA επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού περάσουν από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, καθαρίζονται προσεκτικά και τοποθετούνται στις κονσέρβες. Το ήπιο ψήσιμο που ακολουθεί, επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη πεντανόστιμής ρίγανης σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου αλλά και της προσθήκης «απαλού» φυτικού λαδιού, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.

TRATA Γαύρος αιγαίου πικάντικος 100gr

Στην TRATA επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού περάσουν από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, καθαρίζονται, ελέγχονται και τοποθετούνται σε κονσέρβες. Το ήπιο ψήσιμο που ακολουθεί, επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη της καυτερής πιπεριάς σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.

TRATA Μοσχοχτάποδο πικάντικο 100gr

Το μοσχοχτάποδο TRATA σε πικάντικη σάλτσα πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προσθέτουμε την αντίστοιχη πικάντικη σάλτσα τομάτας με την συνοδεία μυρωδικών και την καυτερή πιπεριά.

TRATA Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι 100gr

Το μοσχοχτάποδο TRATA πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προσθέτουμε «απαλό» φυτικό λάδι.

Trata Ρέγγα Καπνιστή Φιλέτο 160gr

H καπνιστή ρέγγα TRATA περιέχει τρυφερά φιλετάκια ρέγγας, σε φυτικό λάδι που έχουν καπνιστεί σε καπνιστήριο με ξύλα στον χώρο του εργοστασίου μας, με ιδιαίτερη μελέτη κάτα την διάρκεια ώστε να υπάρχει ισορροπία γεύσης. Χρησιμοποιούνται ειδικών προδιαγραφών υλικά προκειμένου να λάβουμε ένα ασφαλές Καπνιστό Προϊόν.

FLOKOS Φιλέτο σκουμπρί σε σάλτσα τομάτας 160gr

Για τα FLOKOS, επιλέγουμε πάντα εξαιρετικής ποιότητας φιλέτα σκουμπριού που χαρακτηρίζονται από ανοιχτόχρωμη και τρυφερή σάρκα. Με την προσθήκη σάλτσα ντομάτας, δημιουργείται ένα προϊόν που συνδυάζει υγιεινή διατροφή και γεύση μαζί.

FLOKOS Φιλέτο σκουμπρί σε φυτικό λάδι 160gr

Το σκουμπρί FLOKOS περιέχει τρυφερά φιλέτα, σε φυτικό λάδι που έχουν καπνιστεί σε καπνιστήριο με ξύλα στον χώρο του εργοστασίου μας, με ιδιαίτερη μελέτη κατά την διάρκεια ώστε να υπάρχει ισορροπία γεύσης. Χρησιμοποιούνται ειδικών προδιαγραφών υλικά προκειμένου να λάβουμε ένα ασφαλές Καπνιστό Προϊόν.

PRIVA Τόνος σε νερό 2Χ160gr

Οικονομική σειρά τόνο σε νερό.

PRIVA Τόνος σε ηλιέλαιο 2Χ160gr

Οικονομική σειρά τόνο σε ηλιέλαιο.

ALTURA ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ 370 ΓΡ

Τα καλαμάρια καθαρίζονται σχολαστικά και τοποθετούνται ολόκληρα στην κονσέρβα από 9 έως 15 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος τους, ενώ διατηρούνται στον φυσικό τους χυμό με άλμη, κρατώντας αναλλοίωτη την γεύση του φρέσκου καλαμαριού.

Flokos Καλαμαράκια σε Φυσικό Χυμό 370gr

Τα καλαμάρια καθαρίζονται σχολαστικά και τοποθετούνται ολόκληρα στην κονσέρβα από 9 έως 15 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος τους, ενώ διατηρούνται στον φυσικό τους χυμό με άλμη, κρατώντας αναλλοίωτη την γεύση του φρέσκου καλαμαριού. Ο φυσικός τους χυμός εμπλουτίζεται από το φυσικό μελάνι των καλαμαριών που ελευθερώνεται κατά την διάρκεια του βρασμού.